Meer resultaten voor massage

massage
Deep Tissue Massage Relaxfactory.
De massage is stevig maar wordt individueel aangepast om pijn en ongemakken te vermijden. Onze Deep Tissue Massage vormt een prima basis voor een langdurige verbetering en kan helpen bij hals-en schouderklachten, hoofdpijn, lage rugpijnen, sciatica, stijve spieren en meer algemeen bij de meeste chronische pijnklachten.
cursus
Massage VindeenTherapeut.be.
Dankzij verschillende massagetechnieken en massagevormen zoals een ontspanningsmassage, Zweedse massage, hotstone massage, Chinese massage. verlaat je steeds met een goed gevoel de massagepraktijk. Zo keer je ontspannen en tevreden terug naar huis. Kijk ook op Vind-een-Massage.be voor meer massagetherapeuten in je buurt of meer informatie over massage.
Wat is massagetherapie Vind-een-Massage.be.
Door een massage op maat pakt een massagetherapeut jouw specifieke behoefte aan! Voor een ontspanningsmassage of een heerlijk relaxmoment kan je ook terecht bij een professionele masseur m/v in je buurt. van een warme hotstone massage, traditionele Ayurvedische massage, gezellige duo massage, reinigende gezichtsmassage, enz. Massagetherapie: voor wie? Massagetherapie is er voor babys, kinderen, volwassenen, ouderen, sporters, jonge moeders, enz. Je kan bij de massagetherapeut terecht met verschillende fysieke en mentale klachten zoals.:
Top 20 Massages in Antwerpen Treatwell.
Bij schoonheidssalon Rose Beauty in Wilrijk bij Antwerpen ben je aan het juiste adres voor gelaatsbehandelingen, massages, manicures, pedicures en gellak. Eigenares Soodabeh heeft een passie voor schoonheid en neemt de tijd voor de behandelingen. Klanttevredenheid staat dan ook centraal in dit salon. Combineer een gelaatsbehandeling met het verven van je wimpers of wenkbrauwen of met een massage om even helemaal tot rust te komen.
LastMinute Sauna: LastMinuteSauna en Beauty Zoek Privé Sauna beauty massage en wellness overnachting lastminutes.
Japanse gezichtsmassage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie. Kasaath Hawa Bedoeïenenmassage. Bij Kasaath Hawa Bedoeïenenmassage worden glazen en vuur worden op het lichaam gebruikt om een vacuüm te creëren.
Massage Beauty Alle Massage Beauty centra op Relaxy.be Relaxy.be.
Verfijn je zoekopdracht. Verfijn je zoekopdracht. In een straal van. Duo Massage 19. Body scrub 16. Deep tissue massage 6. Rug, schouder en nekmassage 17. Thaise massage 3. Zweedse massage 4. Ayurvedische massage 2. Voet massage 12. Jepun Traditional Spa.
massage.
Doel van een massage kan zijn gelegen in het bestrijden van klachten of symptomen, hetzij lichamelijke, hetzij geestelijk/emotionele. Dit is een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling.
Stress glijdt van je af tijdens een weldadige massage Bongo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
Actieve promoties op de Bongo-website dit omvat onder meer, maar is niet beperkt tot, promotiecodes, een gratis cadeaubon dat toegevoegd wordt aan het winkelmandje, artikelen met een doorgehaalde van-prijs kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties/aanbiedingen, kortingscodes of Bongo-kredietcodes.

Contacteer ons