Resultaten voor tuincentrum

tuincentrum
t Groene Plan Uw partner voor tuinaanleg met natuurlijk zwemmen.
Alles gebeurt in eigen beheer: tuinontwerp, tuinaanleg, grondwerk, bestratingen, aanplantingen, aanleg zwemvijver, bio-zwembad of hybride zwemvijver. 15 jaar ervaring en verworven vakmanschap staan garant voor een degelijke en vlekkeloze uitvoering. Een tuin van onze hand onderscheidt zich door een hedendaagse, strakke vormgeving. Geniet van onze zwemvijvers het hele jaar door! In de zomer garanderen ze massas zwemgenot en in de winter bieden ze een esthetische meerwaarde. We gaan voor warme sfeervolle tuinen met subtiele plantencombinaties en in evenwicht met hun omgeving. Gebruik van topmaterialen zoals Belgische blauwe hardsteen, kassei, kleiklinkers of warme houtsoorten maken het plaatje compleet. We gaan voor duurzaamheid en perfectie. Kris Buggenhout zaakvoerder t Groene Plan. Voor onze doe het zelf zwemvijver projecten verwijzen wij U door naar www.doehetzelf-zwemvijver.be. Voor onze zwembad projecten verwijzen wij u door naar www.hybridpools.be.
Intratuin: alles voor huis, tuin dier. Bezoek onze tuincentra.
Meer DIY blogs. Tuin Shop all. Najaar, het vergeten tuinseizoen. 10 Tips om katten uit de tuin te weren. De buxusmot en buxusrups bestrijden en herkennen. Meer tuin blogs. Moestuin Shop all. Aanleggen, planten bemesten. Moestuinbak maken voor de Makkelijke Moestuin.
ikea
Plantencentrum Lede Tuincentrum Berckmoes: planten, decoratie.
Het voordeel van onze webshop is dat u te allen tijde kunt shoppen bij Tuincentrum Berckmoes, ook buiten de openingsuren. Uw tuin op een voordelige manier naar een hoger niveau tillen? Volg dan zeker onze acties en promoties want er zijn regelmatig heel wat planten en tuinartikelen in de aanbieding.
martens
Tuincentrum Kennes in Lier.
Tuincentrum Kennes is een familiebedrijf dat al meer dan vijftig jaar de beste tuin decoratie producten voor u selecteert. Wij gaan mee met de tijd en door onze jarenlange ervaring doorgegeven van vader op zoon weten wij precies hoe wij u bloemen, tuinplanten, kamerplanten, tuingereedschap, bloempotten en dierbenodigdheden van de beste kwaliteit kunnen aanbieden.
schutting
Rijmenants: jouw huis en tuincenter voor Antwerpen, Brecht, Lier omgeving.
Planten, decoratie of meubelen nodig voor in jouw huis of tuin? In ons tuincentrum ben je altijd aan het juiste adres! Op iedere afdeling van ons tuincentrum helpen onze medewerkers je graag met een glimlach en een professioneel advies verder.
Moerkant Tuincentrum.
32 3 667 50 55. IBAN: BE96 7310 0578 4205. Klik hier voor onze pagina met leuke win-acties! Geen prijsalarm meer missen? doorlopend open van 10 tot 17 uur. ook open op zon en feestdagen. Wij aanvaarden eco en maaltijdcheques.
Het leukste tuincentrum voor jong en oud Floralux.
Voor hen en gezinnen met kinderen zijn er ook aangepaste winkelkarren en toiletvoorzieningen aanwezig. Tuincentrum open op zondag. Floralux is niet enkel open in de week, ons tuincentrum is ook altijd open op zondag. Het is dus elke zondag koopzondag in ons tuincentrum.
Boomkwekerij Tuincentrum Erwin Boutton bvba.
Welkom bij Boomkwekerij Tuincentrum Erwin Boutton bvba! Ons bedrijf is gevestigd in West-Vlaanderen te Reningelst Poperinge. U kan er terecht voor alles wat met de aanplanting of aanleg van uw tuin te maken heeft. Vaste planten, sierstruiken, perkplanten, bodembedekkers, bomen, meststoffen, terraspotten, haagplanten, buxusbollen, enz.
Debeco Tuincentrum.
Zo wordt er om speelgras te bekomen bijvoorbeeld gebruik gemaakt van. Debeco Tuincentrum Tongersvenweg 10 bus 2 3910 Neerpelt Tel. 011-643108 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Debeco Webdesign Creatic Disclaimer Privacy Policy.

Contacteer ons